IV Encuentros

Hoy, casi 10 años, la organización de los IV Encuentros es un reto que asumen los Contrabandistes de Torrent llenos de ilusión, pero con la humildad de quienes saben la responsabilidad que supone recoger el testigo de tres grandes comparsas históricas en el mundo de la fiesta de moros y cristianos.

Conocemos bien los Encuentros, hemos estado en las tres ediciones y, con orgullo, podemos decir que en todas ellas hemos dejado nuestra huella. Crecimos como filà casi al mismo tiempo que los Encuentros.

“Des de que allà pels primers anys dels segle XIX, la Filà Contrabandista de Torrent va anar a la trobada de filaes Contrabandista, Bandolers i Mirenos d’Ontinyent vàrem imaginar-mos i somiarem en algun dia poder celebrar-ho al nostre poble. I així serà, el pròxim mes de gener, recollirem el testic deixat pels nostres amics contrabandistes de Monforte del Cid.

Ple d’orgull recollim el guant, millor dit, el trabuc. Gent de tot arreu coneixeran la nostra  Torre, la nostra hospitalitat, el que som com a poble. Ponències, desfilades, trobades, convivència, etc. i molta germanor inundarà el nostre poble.

Per a la nostra Filà és tot un repte organitzar està trobada. Este trabuc pesa molt, però amb l’ajuda de tots i totes els que formem la festa de Moros i Cristians no dubtem de l’èxit d’este desafiament. Estem segurs que seràn uns dies inolvidables. Una oportunitat per a donar a conèixer una jove però assentada festa de Moros i Crisitians de Torrent, i sobretot, una prova del que nosaltres els Contrabandistes podem fer..

Orgull, dedicació i passió no ens faltarà.

CONTRABANDISTES QUÉ SOU!?!?”

Comentarios cerrados.